Skip to content

Opšti uslovi

Molimo Vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja i prodaje na  www.capitanoesirene.com.

Pristupanjem i korišćenjem ovog sajta Vi pristajete na uslove i navedene odredbe.
Playground Textiles doo zadržava pravo da promeni navedene uslove, cene,način pristupanja sajtu i korišćenje sajta. Obaveštenje o takvoj promeni će biti oglašeno na sajtu www.capitanoesirene.com  trideset dana (30) pre stupanja na važnost takve promene.

Sav materijal na internet sajtu www.capitanoesirene.com  (u daljem tekstu “Sajt”) zaštićen je autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog sajta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah
uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali. Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovde ili na nekoj drugoj stranici ovog sajta, ništa ovde sadržano, bilo izričito, prećutno, odricanjem ili na drugi način, vam ne daje pravo da koristite bilo koji deo intelektualne svojine koju ste pronašli na Sajtu.

Playground Textiles doo zadržava pravo da prikuplja određene lične podatke prilikom pretrage nekih internet stranica ovog Sajta da bi bolje izlazio u susret  vašim potrebama ili zahtevima. Svako prikupljanje takvih informacija na ovim stranicama biće sprovedeno skladu sa pravilima o privatnosti sadržanim na ovim internet stranicama, kao i važećim propisima o zaštiti podataka o ličnosti. Neke stranice ovog Sajta bi Vam mogle prosleđivati određene pakete informacija poznate kao “cookies” (kolačići) na vašem računaru. Kolačići nam daju odgovor na pitanje kako i kada je stranica ovog Sajta posećena i koliko ljudi je posetilo. Tehnologija kolačića ne prikuplja informacije o vašem ličnom identitetu, već informacije koje nam pomažu da unapredimo našu uslugu.

Web sajt se koristi u svrhu predstavljanja i prodaje proizvda, najavu Capitano e Sirene akcija i pružanje usluga korisnicima. Linkovi sadržani na sajtu Playground Textiles doo koji vode na nezavisne sajtove nisu pod našom kontrolom i ne odgovaramo za njihove sadržaje. Prikazani su zbog pogodnosti za korisnika.

Sadržaj čine isključivo informacije opšte prirode, koje nisu namenjene za rešavanje specifičnih situacija ili nekoj konkretnoj osobi ili identitetu, i koje ne predstavljaju

profesionalni savet. U maksimalnom stepenu koji zakon dozvoljava,  Playground Textiles d.o.o.  ne daje garancije za tačnost, primenjivost, pouzdanost i kompletnost sadržaja na ovom sajtu, kao ni garanciju neprekidnog rada, pravovremenosti, bezbednosti ili odsustva grešaka. Playground Textiles d.o.o. može promeniti sadržaj ovog sajta ili proizvode i cene navedene na sajtu bez prethodnog upozorenja.

U maksimalnom stepenu dozvoljenom zakonom, Playground Textiles d.o.o., njegovi dobavljači ili treća lica pomenuta na ovom sajtu ne mogu biti odgovorni za bilo kakvu štetu (uključujući, ali ne isključujući, direktnu, indirektnu, slučajnu, posledičnu, posebnu štetu, ili takvu koja nastaje usled gubitka profila, gubitka podataka ili prekida poslovnog procesa) koja nastaje kao posledica upotrebe, odlaganja ili nemogućnosti upotrebe, ili posledice upotrebe ovog sajta, sajtova na koje vode linkovi sa ovog sajta ili sadržaja objavljenog ovde ili na drugim pomenutim sajtovima, bez obzira da li je zasnovana na garanciji, ugovoru ili drugom pravnom sredstvu ili da li je klijent bio obavešten o mogućnosti takve štete. 

Prezentacija proizvoda na sajtu www.capitanoesirene.com predstavlja ponudu za kupovinu proizvoda. Playground Textiles d.o.o. se maksimalno trudi da svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Roba poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu u skladu sa njenom namenom i deklaracijom.

Potvrdom poružbenice vi ste sklopili ugovor sa Playground Textiles d.o.o. o kupovini određene robe i obavezali se da ćete istu platiti na način koji ste odabrali prilikom kreiranja porudžbine.

Ugovorna strana sa kojom ste zaključili ugovor je:

PLAYGROUND TEXTILES DOO, BEOGRAD (STARI GRAD)
Braće Baruh 14, 11000 Beograd
Matični broj: 20161566
PIB: 104405998
Tel: 011/ 3247457
email: info@capitanoesirene.com

Sklapanjem ovog ugovornog odnosa ostvarujete sva potrošačka prava predviđena Zakonom o zaštiti potrošača koja uključuju pravo na vansudsko rešavanje eventualnog spora povodom ugovora o kupovini robe.

Cene artikala sa PDVom su naznačene uz svaki artikl, a možete ih videti tokom kreiranja porudžbenice, kao i na kraju gde imate pregled svih poručenih artikala, količina i cene porudžbine. Ukoliko je vaša porudžbina u vrednosti  3.000,00  rsd i više na teritoriji Republike Srbije, troškovi dostave su uračunati u cenu porudžbine. Cena dostave je usklađena sa cenovnikom odabrane kurirske službe i kreiranjem porudžbenice dajete saglasnost za plaćanje troškova dostave.

Playground Textiles d.o.o. zadržava pravo izmene cena bez prethodne najave. Provera i ažuriranje stanja zaliha se vrši više puta u toku dana. Trudimo se da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Playground Textiles d.o.o. ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo  do greške prilikom postavljanja cene na sajtu.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaš račun biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste komercijalne banke, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost  razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Izjava o zaštiti privatnosti korisnika

Playground Textiles d.o.o. poštuje privatnost svakog posetioca. Svi podaci o posetiocu neće biti dostupni ni jednoj osobi van Playground Textiles d.o.o. udruženih kompanija. Koristiće se isključivo u marketinške svrhe za Playground Textiles d.o.o.proizvode i usluge u skladu sa zakonom.

U ime PREDUZEĆA, obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima a u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Kao pojedinac imate pravo da saznate koji podatak o Vama posedujemo i promenite ga ukoliko je neophodno. Takođe imate pravo da se protivite daljem uzimanju podataka i njihovoj upotrebi. Preduzećemo sve mere kako bismo ispunili vaše zahteve.

Prikupljanjem ovih podataka Playground Textiles d.o.o. postiže sledeće:

* Olakšava Vam korišćenje stranice time što nećete morati da upisujete podatke više od jednog puta.
* Pomaže nam da prosledimo informacije i obaveštenja brže.
* Pomaže nam da Vam obezbedimo tekstove sa sadržajima koji su za Vas bitni.
* Brže ćete moći da pronađete usluge ili informacije koje ima i pruža Playground Textiles d.o.o.
* Koristimo podatke kako bismo unapredili rad našeg sajta.
* Određujemo opšte trendove u okviru stranice i olakšavamo njenu upotrebu.
* Obaveštavamo Vas o novim proizvodima, posebnim ponudama, novim informacijama i drugim novim uslugama za koje Playground Textiles d.o.o. smatra da Vas interesuju.