Predji na sadržaj

Cene i ponude na našem sajtu se ažuriraju dnevno. Sve cene na sajtu su u dinarima i sa PDV-om. Prodavac zadržava pravo izmene cena, osim ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija). Cene su validne u trenutku poručivanja i ostaju validne do trenutka isporuke kupcu.  Navedene cene važe samo za kupovinu u Internet prodavnici i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima.

Proizvodi poručeni preko Capitano e Sirene webshop-a šalju se u najbržem mogućem roku preko Post expressa od momenta prijema pordžbine. U slučaju da usled velikog interesovanja i potražnje artikla koji se nalazi u Vašoj korpi, željeni artikal nije moguće isporučiti, Vi ćete biti obavešteni mailom ili telefonom u roku od 24 sata.

Ukoliko ste porudžbinu poslali radnim danom do 12 h, stići će Vam već sledećeg dana. U slučaju da se odlučite za opcije isporuke Post Expressa „ Danas za danas“ ili „Danas za odmah“  cena isporuke može biti uvećana u skladu sa važećim cenovnikom Post Express kompanijom.

Za planiranje isporuke računaju se samo radni dani, tako da za pošiljke poslate u petak prvi naredni dan će se smatrati ponedeljak.  Isporuku pošiljki vrši kurirska služba Post Express, prema važećim uslovima i cenovniku. Troškove isporuke možete videti ovde, za porudžbine preko 3000 rsd troškovi isporuke su uključeni u cenu. Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije, sa izuzetkom  teritorije AP Kosova i Metohije.

Kada Vaša porudžbina bude predata kuriskoj službi bićete o tome obavešteni. Kurirska služba će izvršiti isporuku na Vašu adresu u skladu sa odabranom opcijom.

Kurir će dva puta pokušti da uruči pošiljku. Ukoliko prvi pokušaj isporuke ne bude uspešan kurir će Vas pozvati na broj telefona koji ste ostavili prilikom poručivanja i ugovoriti sa Vama novi termin isporuke. Ukoliko ni tada isporuka ne bude uspešna, pošiljka će se vratiti u Capitano e Sirene i mi ćemo Vas kontaktirati kako bismo ustanovili razlog vraćanja i ugovorili eventualno ponovno slanje.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da na pakovanju postoj značajno oštećenje koje utiče na sam proizvod isti nemojte prihvatati nego molimo Vas da nam se obratite na reklamacije@capitanoesirene.com

Vašu porudžbinu možete platiti pouzećem ili uplatnicom.

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje u gotovini prilikom preuzimanja pošiljke.

Plaćanje uplatnicom podrazumeva da nakon potvrde porudžbine izvršite uplatu iznosa iz Vaše porudžbenice zajedno sa troškom dostave u koliko se primenjuju.Plaćanje vršite popunjavanjem uplatnice u pošti ili banci, ili putem Vašeg e-banking naloga. Detalji u vezi sa plaćanjem biće Vam poslati na mail.